استودیو معماری Workshop یک خانه در ساحل گلد در یک خیابان باریک در استرالیا را طراحی نموده است.مجموعه ای از الوارهای چوبی برای حفظ بیشتر حریم خصوصی ساختمان در نمای آن اضافه شده است.از مزیت های دیگر این الوارها ایجاد سایه در مقابل نور خورشید،تعادل سازی فرم کلی ساختمان می باشد.

طراحی نمای آپارتمان
طراحی نمای آپارتمان

در داخل ساختمان،یک راه پله چوبی با محافظی ساخته شده از شیشه طراحی و ساخته شده است که پارکینگ،فضاهای عمومی و اتاق خواب ها در بالاترین نقطه ادامه یافته است.

طراحی پله چوبی
طراحی پله چوبی

در طبقه ی اصلی این خانه،یک نشیمن در یک قسمت طراحی شده است و نور طبیعی توسط یک ردیف از پنجره ها که پشت مبلمان در نظر گرفته شده است وارد فضا می شود،همچنین برای تهویه از پنچره های بادگیر استفاده شده است.

طراحی داخلی خانه ی مدرن
طراحی داخلی خانه ی مدرن

همچنین در این طبقه،آشپزخانه با کابینت های مشکی و یک جزیره که درون آن قفسه هایی برای گل وگیاهان تعبیه شده و با یک ردیف صندلی وجود دارد.

طراحی آشپزخانه با کابینت مشکی
طراحی آشپزخانه

در امتداد کابینت مشکی آشپزخانه،یک نیمکت سفارشی طراحی شده در باکس ساخته شده است که در مقابل میز ناهارخوری با منظره رو به خیابان قرار دارد.

طراحی اتاق خواب مدرن
طراحی داخلی اتاق خواب
طراحی داخلی اتاق خواب
طبقه بالایی به اتاق خواب و حمام اختصاص یافته است.به واسطه انتخاب مبلمان مدرن و ساده فضایی آرام و دلنشین برای اتاق خواب طراحی شده که با طراحی الوارهای چوبی در فضا حریم خصوصی اتاق خواب بسیار بیشتر از حالت معمول حفظ شده است.
یک پالت رنگی ساده از رنگ های خاکستری ، سفید و مشکی در حمام استفاده شده است ، انعکاس نور خورشید در آینه ، فضای روشن تری را ایجاد کرده است.
طراحی سرویس بهداشتی

تراس این خانه بر دیگر خانه های اطراف تسلط دارد و همچنین منظره دریا را برای ساکنینش مهیا ساخته است.

طراحی تراس ساختمان
طراحی تراس ساختمان

تحریریه معماری آرل
منبع:contemporist.com

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *