عمارت فوق العاده خاص و لوکس در کالیفرنیا با مساحتی برابر با 24922 فوت مربع، که 20000 فوت مربع به تراس، استخرهای سرپوشیده و باغ ها در این قصر اختصاص یافته است. قیمت این عمارت لوکس 88000000 دلار ارزیابی شده است که شامل 9 اتاق خواب، 15 سرویس حمام، یک سینمای خصوصی، یک آبگرم با سونا، یک سونا بخار، یک اتاق ماساژ، یک استودیو هنری، یک اتاق بازی، یک تراس بزرگ در پشت بام همچنین دارای یک بالابر اتومبیل است که ماشین ها به صورت ستونی در بالای هم قرار می گیرند.
طراحی ویلا لوکس
در نمای پشتی مدرن ویلا، دو طره که مانند یک قاب عکس زیبا طراحی شده اند به صاحب عمارت امکان مشاهده منظره زیبای شهر و آسمان را می دهد. با نگاهی به ارتفاع بالابر ماشین ها می توانیم بفهمیم که این ویلا چه ارتفاع بلندی دارد. در تراس عمارت از درختچه های کوچک، انواع صندلی ها ،مبلمان و وسایل سرگرمی استفاده شده است.
طراحی نما ویلا
یک استخر خصوصی بزرگ با اندازه ی برابر با نصف مساحت باغ اطراف ساختمان عمارت طراحی شده است. شب هنگام  نمای ساختمان مانند یک قاب عکس با چراغ های پرنور و درخشان ،زیبایی چند برابری پیدا می کند. در طبقه دوم یک پلان مارپیچ طراحی شده که از بیرون ساختمان قابل مشاهده است و جزئی از نما شده است.

نمای لوکس

به علت رخ نمایی اتوموبیل های لوکس برای نمای پارکینگ طبقاتی، شیشه در نظر گرفته شده است. پشت بام این عمارت لوکس به گونه ای طراحی شده که بتوان در تمام مدت روز زیر سایه نشست و از منظره های اطراف لذت برد.

طراحی پارکینگ طبقاتی
طراحی روف گاردن
طراحی پله مارپیچ

برای دکوراسیون داخلی خانه از پالت رنگی آرام با بافت های طبیعی استفاده شده است. سه میز قهوه خوری با مبلمانی به رنگ سنگ در کنار چوب ترکیب این قسمت را از قصر را تشکیل می دهند، پنجره های رو به تراس که نمای شومینه آتشین را نشان می دهد نکته ی هیجان انگیز این نشیمن است.

استفاده از رنگ آرام در دکوراسیون
شانزذه صندلی لوکس ناهارخوری در کنار میز چیده شده اند در طراحی ناهارخوری به دو مورد توجه شده است، یکی گلدان روی میز که باعث ایجا حس سرزندگی و شادابی شده و دوم پرنده های طراحی شده بر روی دیوار مقابل که حس پرواز را در افراد موقع سرو غذا ایجاد می کند.

میز ناهارخوری
یک کتابخانه دو طبقه با مجموعه ای کامل از کتاب ها به واسطه پله ای مارپیچ بهم مرتبط شده اند،در طبقه همکف یک میز بزرگ چوبی برای مطالعه و چند مبل راحت در کنار پنجره برای استفاده از نور طبیعی نیز تعبیه شده است.
طراحی کتابخانه دو طبقه
طبقات به واسطه یک پله مارپیچ، با نرده های مشکی مجهز به چراغ های LED   مرتبط می شوند. برای کف پله ها از چوب استفاده شده است.
طراحی پله مارپیچطراحی پله مارپیچ

طراحی اتاق خواب لوکس
طراحی اتاق خواب لوکس
طراحی اتاق خواب لوکس
طراحی سینما خصوصی
نمای بیرونی ویلا
طراحی ویلا لوکس
طراحی استخر برای باغ ویلا
طراحی استخر برای باغ ویلا
طراحی آشپزخانه
طراحی ویلا لوکس
طراحی ویلا لوکس
طراحی بار
میز بیلیارد
طراحی اتاق لباس
طراحی ویلا لوکس
طراحی ویلا لوکس
نمای بیرونی ویلا
طراحی ویلا لوکس

تحریریه معماری آرل
منبع : home-designing.com

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *