معماری: co(X)ist Studio
موقعیت: آمریکا
سال: 2014
این خانه در سال 1962 به عنوان یک فضای روستایی در جنوب آستین ساخته شده است و بعد از یک بازسازی به عنوان خانه مدرن برای شیوه تازه زندگی به کار می رود. منزل مسکونی بازتاب ارزش طراحی معماری آنها است و برای کار و سکونت ساخته شده. با فضاسازی جدید این خانه، قسمت های عمومی و خصوصی از یکدیگر تفکیک می شوند. همچنین اتاق خواب اصلی به منظور حفظ حریم خصوصی از اتاق خواب های دیگر به صورت فیزیکی و بصری جدا می شود. از دیگر تغییرات این خانه می توان به یکی سازی فضاهای نشیمن و عمومی اشاره کرد که سبب ایجاد یک محیط یکدست و باز است. دیوار پشتی اتاق ناهار خوری به طور کامل می تواند به حیاط پشتی متصل شود و  فضای خانه را به فضای باز گسترش دهد تا از هوای بیرون استفاده کنند. حیاط پشتی به اتاق مهمان و اتاق خواب اصلی نیز راه دارد. گاراژ خانه به دفتر کار معماری صاحبان تبدیل شده است تا راه ارتباطی با مشتریان نیز بهبود یابد. برای کاهش مصرف انرژی نیز از پنجره های گسترده استفاده کرده اند.

تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *